Onderstaand een overzicht van de diensten die wij leveren:

 

VERKOOP

Wij verkopen gebruikte en nieuwe Opels en andere merken auto's.

Zie voor meer informatie de kopjes ‘Occasions’ en ‘Nieuwe Opels’.

 

INKOOP

Naast dat wij onze occasions inkopen bij bedrijven, kopen wij ook auto's in van particulieren. Dus mocht u uw auto willen verkopen, aarzel niet en neem contact met ons op.

 

INRUIL

Naast de in- en verkoop van Opels, is het ook mogelijk om een auto bij ons in te ruilen. Dit hoeft niet persé een Opel te zijn.

 

ONDERHOUD

Is uw auto kapot of twijfelt u over de kwaliteit van uw auto? Wij kijken hier graag naar en repareren hem wanneer dit nodig is.                       

 

Eén van de belangrijkste eisen aan een auto is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een Opel die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud erg belangrijk. Hieronder staan enkele voorbeelden van onderhoud die wij aan Opels doen:                                                                                        

   

Airco

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Het koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan er ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Om storingen te voorkomen, is het belangrijk de airconditioning jaarlijks te laten controleren!

Tip: gebruik de airco het hele jaar door. Zet hem ook in de winter af en toe even aan. Dit houdt het systeem ‘fit’; de circulatie van het koelmiddel verzorgt namelijk ook de smering van de compressor. Zo voorkom je lekkages en daarmee onnodige reparatiekosten.

 

APK-keuringen

Wij zijn door de RDW erkend als APK-keuringsbedrijf. Dit houdt in dat wij APK-keuringen zelfstandig mogen uitvoeren.

 

Schadereparatie 

Ook voor schade reparatie/taxatie kunt u bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat uw auto weer netjes word gemaakt. Ook in het geval dat uw verzekering u doorverwijst naar een ander schadebedrijf verzoeken wij u om toch eerst contact met ons op te nemen. Wij geven u namelijk de garantie dat wij voor u als vaste relatie steeds optimaal uw belangen zullen behartigen. Als er in uw polis sprake is van speciale regelingen voor vervangend vervoer of eigen risico, dan zullen ook wij deze voorwaarden in vrijwel alle gevallen kunnen garanderen.

 

Ruitvervanging

 

BOVAG-AUTOVERZEKERING

U kunt uw auto ook bij ons laten verzekeren dit gaat via de BOVAG- autoverzekering.

Dit heeft voor u vele voordelen:

  • Wij zijn het aanspreekpunt.
  • Een gratis leenauto bij reparatie.
  • Reparatie met nieuwe onderdelen.
  • Tot 80% no-claimkorting.
  • Gratis opzegservice.

 

Voor meer informatie over de BOVAG-autoverzekering, klik hier.

Verzeker uw auto bij de man, die hem ook repareren kan!

 

LEENAUTO

Wordt uw auto bij ons gerepareerd en heeft u hierdoor geen ander vervoersmiddel tot uw beschikking? Geen probleem! Wij hebben namelijk voor u een leenauto die u kosteloos kunt gebruiken gedurende de tijd dat uw auto bij ons staat!