GESCHIEDENIS

Dit familiebedrijf is ontstaan in 1920 met het vervoeren van zand, grind en stenen met paard en wagen. Later werden er vrachtwagens voor het vervoeren van deze materialen gebruikt.

 

Rond 1969 werd er begonnen met het repareren en verkopen van alle merken auto’s. Begin jaren 80 hebben we de keuze gemaakt om ons in het merk Opel te specialiseren. Wij doen daarom alleen onderhoud en reparaties voor klanten aan een Opel. We verkopen wel andere merken auto’s maar doen hier na verkoop geen onderhoud meer aan. Wel kunt u een ander automerk inruilen bij ons.

 

Door de jaren heen is er dus het één en ander veranderd bij ons bedrijf, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven en dat is dat wij onze klanten altijd behandelen zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden en dat wij altijd graag met u meedenken!

 

BOVAG-LID

Wij zijn lid van de BOVAG. BOVAG is een afkorting van Bond Van Autohandelaren en Garagehouders.

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in bijvoorbeeld  personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, zijn welkom als lid.

 

Voor de consument is BOVAG een kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan ook blijft voldoen. Zo mag een BOVAG-bedrijf bijvoorbeeld niet afwijken van de algemene voorwaarden die door de BOVAG samen met de ANWB en de Consumentenbond zijn opgesteld.

Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen ervoor dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf worden behartigd.

 

RDW ERKEND

Ook zijn wij RDW erkend. RDW betekent: Rijksdienst voor het Wegverkeer. Om je een RDW erkend bedrijf te mogen noemen, moet je aan bepaalde kwaliteiten voldoen. De RDW houdt toezicht op de bedrijven die erkend zijn, door te kijken of ze hun werk wel goed uitvoeren. Bijvoorbeeld bij een APK keuring.

Wanneer u met uw voertuig naar een RDW erkend autobedrijf gaat, bent u er zeker van dat dit autobedrijf goed te werk gaat. Een bedrijf moet namelijk voldoen aan strenge eisen die door de RDW zijn vastgesteld. Alleen autobedrijven die hieraan voldoen, kunnen RDW erkend worden. Dit biedt voor u natuurlijk meer zekerheid, zeker op het gebied van betrouwbaarheid. Gaat u naar een RDW erkend bedrijf, heeft dit ook voordelen qua diensten die geleverd kunnen worden: een RDW erkend bedrijf kan onder meer voertuigen te naamstellen, vrijwaringsbewijzen afgeven en kentekens overschrijven. Daarnaast mogen zij officieel APK-keuringen uitvoeren