Autobedrijf Hendriks is een familiebedrijf dat meer dan honderd jaar geleden, in 1920, is ontstaan. In die tijd stond 'autobedrijf' Hendriks bekend om het vervoeren van zand, grind en stenen met behulp van paard en wagen. Decennia later werden de paarden en wagens ingeruild voor vrachtwagens voor het vervoeren van deze materialen.  

Vanaf 1969 begonnen auto's erg populair te worden. Toen is er de keuze gemaakt om te minderen/stoppen met het vervoeren van materialen en de overstap te maken naar de verkoop en reparatie van alle soorten automerken. 

 

Begin jaren 80 hebben wij ervoor gekozen om ons in het merk Opel te specialiseren. Wij doen daarom ook alleen onderhoud en reparaties aan Opels. We verkopen wel andere merken auto’s maar doen hier na verkoop geen onderhoud meer aan. Wel kunt u een ander automerk inruilen bij ons.

 

Door de jaren heen is er dus het één en ander veranderd binnen ons bedrijf, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven en dat is dat wij onze klanten altijd behandelen zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden en dat wij altijd graag met u meedenken!